Sygehus – Tekstiler

Gruppemedlemmer

Mustafa Ibrahim (Interaktiv Digitale Medier)

Casper Christensen (Industriel Design)

Morten Albæk ( Entrepreneurial Engineering)

Laura Reininger (Oplevelsesdesign)

Caroline Have (Ergoterapeut)

 

 

 

Gruppen arbejder med er løse basale problemer for en bedre atmosfære for patienterne og personalet. Herunder nogle punkter vi har fundet frem til.  
  • Støjreduktion
  • Ruminddeling
  • Visuel indtryk af rummet
  Nedenstående video illustrerer de problemer der fundet og der søges løsninger for  

SandplayI løbet af uge 2 arbejdede gruppen bl.a. med Sandplay metoden. Dette er et designredskab der kan hjælpe med an anskue en, eller flere problemstillinger fra en abstrakt vinkel. Dette kan give ny mening til eksisterende problemstillinger, eller endda være med til at opdage helt nye. Meningen med Sandplay er at både rekvirent og designer sammen skal skabe en fortælling hvori iscenesættelsen skal foregå uden kontakt. Der skal ikke tænkes over de ting som man placerer i sandkassen da man skal handle på sin intuition. Når man er færdig med at iscenesætte skal rekvirent og designer diskutere hvad de individuelle objekter repræsenterer; problemer eller personer, og hvorfor de kunne have den placering de nu har. F.eks. noget centralt placeret vil i de fleste tilfælde være en henvisning til hovedproblemet!


Videoskitsering


Videoskitsering blev brugt som et kommunikationsværktøj mellem rekvirent og designer. Formålet er at kunne formidle koncepterne på en letforståelig måde.


Der laves Stop Motion videoer til nogle af gruppens koncept idéer.
Herunder en præsentation af koncepterne.

Koncept-Idé 1 - Loftpaneler Stop Motion
Koncept-Idé 2 - Loftpaneler
Koncept-Idé 3 - Skillevægge
Koncept-Idé 4 - Skulpturel Rumopdeler
Koncept-Idé 5 - Vægpaneler Stop Motion

Del dette koncept med dit netværk